Ποιοι είμαστε

img20

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να κάνουμε τους συνανθρώπους μας-επισκέπτες να περνάνε καλά.Σεβόμενοι απόλυτα το χρόνο και το χρήμα που διαθέτουν για να γνωρίσουν τις ομορφιές και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής που έχουμε την χαρά και την τιμή να υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να το κάνουμε καλά λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας στα βουνά και της αγάπης που δημιουργήθηκε με τα στοιχεία της φύσης (έμψυχα-άψυχα και άυλα).

…έτσι τύχη αγαθή μας “μαγνήτισε” και μας “αιχμαλώτισε” εδώ στου ποταμού την άκρη, σε ένα όμορφο χώρο όπου με πολύ μεράκι στήσαμε την βάση-ορμητήριο και καφέ-θεραπευτήριο Forestis.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Παρανέστι Δράμας δίπλα στον ποταμό Νέστο σε μία μαγευτική τοποθεσία. Ο χώρος  λειτουργεί και σαν παιδότοπος ενηλίκων μιας και η τοξοβολία, ο πύργος αναρρίχησης, το εναέριο πέρασμα του ποταμού (flying fox), οι ορθοπεταλιές με τα ποδήλατα βουνού (mountain bikes), δεν είναι προνόμιο μόνο των μικρών μας φίλων άλλα και των μεγάλων παιδιών. Άλλωστε όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας.

Συλλέκτες εμπειριών – Παραγωγή και διαχείριση συναισθημάτων.

Η συλλογή των εμπειριών γίνεται μέσω των δραστηριοτήτων και των εκδρομών που πραγματοποιούμε σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και δυνατότητες. Εμείς σας προτείνουμε! Εσείς επιλέγετε! Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και ετοιμαστείτε για δράση!