17ος Αγωνας Bouldering στην Προσοτσανη 28/6/2015

anarixisi-prosotsanid-724x1024Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Προσοτσάνης, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της

Ε.Ο.Ο.Α., προκηρύσσει το 17ο αγώνα Bouldering 

1. ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Δημοτικό Γήπεδο Προσοτσάνης – Γεώργιος Μακρής   Κυριακή 28 Ιουνίου2015

2. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Κυριακή 10:00 17ος αγώνας  Bouldering

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α.

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στον ΕΟΣ Προσοτσάνης στο FAX 25220 21210 καθώς και στο e-mail xrysaster@hotmail.com, έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00.

Δηλώσεις ελλιπείς χωρίς την επισυναπτόμενη φόρμα δήλωσης και πέραν της προγραμματισμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές .

5. ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη σύσκεψη αρχηγών και στη γραμματεία των αγώνων τα δελτία υγείας θεωρημένα από ιατρό για το έτος 2015 καθώς και την βεβαίωση ασφάλισης των αθλητών τους υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Συλλόγου τους.

Τα δελτία αθλητών θα πρέπει να είναι θεωρημένα από γιατρό για το 2015 αλλιώς οι αθλητές θα αποκλείονται.

6. ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΩΝ

Η σύσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 09.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Προσοτσάνης – Γεώργιος Μακρής, όπου θα ανακοινωθεί το επίσημο ωρολόγιο πρόγραμμα του αγώνα, θα γίνει ο έλεγχος των δελτίων των αθλητών και θα ανακοινωθούν οι λίστες εκκίνησης του αγώνα. Σωματεία που δεν θα συμμετέχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχτούν τις αποφάσεις αυτής. Η παρουσία των αρχηγών είναι υποχρεωτική.

Δωρεάν διαμονή για αθλητές και συνόδους των ομάδων

Η διαμονή των ομάδων θα γίνει στον Σπουδαστικό Ξενώνα του «ΓΙΑΝΝΙΚΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ» , σε απόσταση 2 χιλιόμετρα από το κλειστό γυμναστήριο της Προσοτσάνης. Ο κάθε αθλητής και συνοδός θα πρέπει να έχει μαζί του μαξιλαροθήκη, σεντόνι, υπνόσακο ή κουβέρτα και τα είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνι, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα) και ότι άλλο νομίζει απαραίτητο. Θα υπάρχουν έτοιμα τοποθετημένα ράντζα για την διαμονή αθλητών και συνόδων. Επίσης στο χώρο υπάρχουν τουαλέτες και ντουζιέρες.

Παρακαλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να μείνουν στον ξενώνα να ενημερώσουν για να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη φόρμα συμμετοχής.