25-27 Ιουλιου 2014 – NATURART FESTIVAL

 

Forestis

25-27 Ιουλίου 2014 – NATURART FESTIVAL
Βίντεο από τη συναυλία του Σ. Μάλαμα (day 1)
Βίντεο από τη συναυλία του Μ. Πασχαλίδη (day 2)
Βίντεο από τη συναυλία του Γ. Αγγελάκα (day 3)

Σωκράτης Μάλαμας
Καλοκαιρινή Περιοδεία 2014

Παρασκευή 25 Ιουλίου. Παρανέστι Δράμας, Forestis.

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία 2014 με μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων την Τετάρτη 25 Ιουνίου και συνεχίζει με πολλές συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά και τα τραγούδια από το νέο του δίσκο “Ο Χάρτης”, ο οποίος και χαρακτηρίζεται ως ο πιο ολοκληρωμένος και μεστός δίσκος του αγαπημένου Έλληνα τραγουδοποιού.

Οι πιστοί ακροατές του, που τον ακολουθούν μέσα στα χρόνια με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη, θα απολαύσουν μουσικές στιγμές από μια πορεία τριάντα χρόνων που είναι γεμάτη επιτυχίες, γλέντια, διονυσιακές βραδιές. Όσοι βρεθούν στα live του θα ακολουθήσουν και έναν νέο μουσικό… «Χάρτη» πουθα τους οδηγήσει στα ολοκαίνουρια τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα.

Δεκατρία νέα κομμάτια σε στίχους του Γιώργου Κλεφτογιώργου, της Φωτεινής Λαμπρίδη, του Δημήτρη Αδόργιαστου και του Βαγγέλη Βελώνια περιλαμβάνει ο «Χάρτης» η νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από τη Minos-EMI. Τραγούδια όπως «Το όνομα μου είναι δρόμος» και «Τρικυμία» ακούγονται ήδη στο ραδιόφωνο.Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.Ένας ακόμη δίσκος με την ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική ταυτότητα του Σωκράτη Μάλαμα.